Καλέστε μας 210 3217895 για δωρεάν μελέτη & προσφορά

Αυτονομα Συστηματα

Τα αυτόνομα συστήματα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας είναι τα φωτοβολταϊκά συστήματα που παράγουν ηλεκτρική ενέργεια από τον ήλιο, τον άνεμο ή το νερό χωρίς να συνδέονται με το δημόσιο δίκτυο (ΔΕΗ). Τα αυτόνομα συστήματα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας μπορούν να έχουν μόνο φωτοβολταϊκά, μόνο ανεμογεννήτριες ή να είναι και υβριδικά περιλαμβάνοντας πολλές φορές πέρα από φωτοβολταϊκά και ανεμογεννήτριες ένα μικρό υδροηλεκτρικό ή ένα ηλεκτροπαραγωγό ζεύγος (γεννήτρια). Δείτε τιμές για φωτοβολταϊκά αυτόνομα πακέτα.

Τα αυτόνομα φωτοβολταϊκά παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας μπορούν να εξάγουν συνεχή ή εναλλασσόμενη τάση και διακρίνονται σε συστήματα με αποθήκευση ή χωρίς αποθήκευση.

Συμπληρώστε την φόρμα για να δείτε το μέγεθος και το κόστος του αυτόνομου φωτοβολταϊκού που σας ταιριάζει.

Στα αυτόνομα συστήματα ηλεκτροδότησης χωρίς αποθήκευση όσο υπάρχει πηγή παροχής ενέργειας, η παραγόμενη ενέργεια αποδίδεται στην κατανάλωση χωρίς να αποθηκεύεται σε συσσωρευτές (μπαταρίες). Το πλεόνασμα ενέργειας χάνεται.

Στην αντίστοιχη ενότητα μπορείτε να δείτε μεγάλη ποικιλία για προσφορές για αυτόνομα φωτοβολταϊκά.

Στα αυτονομα συστηματα ρευματοδότησης με αποθήκευση η παραγόμενη ενέργεια χρησιμοποιείται για την απευθείας τροφοδοσία των καταναλώσεων και η περίσσεια αποθηκεύεται σε μπαταρίες φωτοβολταϊκών ώστε να χρησιμοποιηθεί κατα τη διάρκεια της νύχτας ή συννεφιάς ή άπνοιας.

Διάγραμμα για αυτόνομα φωτοβολταικά συστήματαΈνα αυτόνομο σύστημα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας με αποθήκευση περιλαμβάνει πέρα από τα φωτοβολταϊκά πλαίσια και τις ανεμογεννήτριες, τους συσσωρευτές, έναν ελεγκτή φόρτισης, ο οποίος διέπει τους κύκλους φόρτισης και εκφόρτισης των μπαταριών, ανάλογα με τη ζήτηση των καταναλώσεων και τις συνθήκες ηλιοφάνειας-ανέμου και έναν αντιστροφέα μετατροπής της τάσης από συνεχή σε εναλλασσόμενη. Η συντήρηση ενός αυτόνομου συστήματος είναι ελάχιστη και η αξιοπιστία του εξαιρετική.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τους υπολογισμούς ενός αυτόνομου φωτοβολταϊκού συστήματος δείτε τη σχετική ενότητα υπολογισμοι για αυτονομα συστηματα.

Για περισσότερη τεχνική βοήθεια για αυτόνομα συστήματα και ρεύμα χωρίς ΔΕΗ πλοηγηθείτε στην αντίστοιχη σελίδα μας.

Η οικονομική κρίση στην χώρα μας σε συνδυασμό με την αύξηση της τιμής των ορυκτών καυσίμων φέρνουν άμεσα την αύξηση των τιμών του ηλεκτρικού ρεύματος. Οι επιδοτήσεις της kWh για διασυνδεδεμένα φωτοβολταϊκά σύντομα θα είναι άνευ αξίας καθώς ο αναμενόμενος διπλασιασμός της κιλοβατώρας από τη ΔΕΗ (ή όποιον την αγοράσει) θα σημαίνει κόστος άνω των 30 λεπτών/kWh για το ηλεκτρικό ρεύμα.

Τα αυτόνομα συστήματα συνήθως επιλέγονται για απομακρυσμένα κτίρια από τη ΔΕΗ ή κτίρια που δεν έχουν δυνατότητα αδειοδότησης. Η νομοθεσία στην Ελλάδα για τα αυτόνομα συστήματα είναι ανύπαρκτη όμως διεθνώς υπάρχουν οδηγίες και αποφάσεις που πρέπει να γνωρίζει ο ενδιαφερόμενος.

Η "ΜΠ Energy Solutions" με την πολύχρονη εμπειρία της σε αυτόνομα συστήματα ηλεκτροδότησης εγγυάται την επιλογή της βέλτιστης λύσης για την αυτονόμηση της οικίας σας με φωτοβολταϊκά. Καλέστε μας για να συζητήσουμε τη βέλτιστη λύση σχετικά με αυτονομα συστηματα και αυτονομία ρεύματος που σας ταιριάζει. Δείτε τιμές για αυτόνομα φωτοβολταϊκά πακέτα.

Καλέστε μας στο 210 3217895 ώστε να σας αποδείξουμε ότι υπάρχουν άλλοι 100 λόγοι για να μας επιλέξετε.