Καλέστε μας 210 3217895 για δωρεάν μελέτη & προσφορά

Αυτόνομο φωτοβολταϊκό για Εξοχικό

Τα αυτόνομα φωτοβολταϊκά για εξοχικά αποτελούν βέλτιστη λύση για την ηλεκτροδότηση μίας εξοχικής κατοικίας (ρεύμα χωρίς ΔΕΗ). Με ανεμογεννήτρια ή χωρίς ένα αυτόνομο φωτοβολταϊκό για εξοχικό μπορεί να καλύψει άριστα τις ανάγκες σε ρεύμα για ένα εξοχικό σπίτι. Η MP-Energy εγγυάται τις καλύτερες τιμές για αυτόνομα φωτοβολταϊκά για εξοχικά.

Βασικό χαρακτηριστικό των εξοχικών σπιτιών που τα κάνει ιδανικά για αυτόνομα φωτοβολταϊκά για εξοχικά είναι η κατα κόρον χρήση τους το καλοκαίρι οπότε και η ηλιοφάνεια είναι μεγαλύτερη (σε ώρες και σε ένταση ηλιακής ακτινοβολίας). Δείτε παρακάτω τιμές για αυτόνομα φωτοβολταικα για εξοχικο.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να δείτε το μέγεθος και το κόστος του αυτόνομου φωτοβολταϊκού για το εξοχικό σας.

Η ιδιαιτερότητα αυτή της περιοδικής χρήσης σε ρευμα των εξοχικών κατοικιών καθιστά σημαντική και την σωστή σχεδίαση του αυτόνομου φωτοβολταϊκού από τον μηχανικό-μελετητή. Πρέπει να ληφθεί υπόψη η ισχυρή ηλιοφάνεια, οι ψηλές θερμοκρασίες και η υψηλή ζήτηση σε συγκεκριμένα φορτία (ρευμα). Πρέπει να επιλεγούν ο κατάλληλος αριθμός πλαισίων και μπαταριών που θα καλύψουν τις συγκεκριμένες ανάγκες σε ρευμα για εξοχικο. Γενικά, ένα αυτόνομο φωτοβολταϊκό για εξοχική κατοικία μπορεί να καλύπτει από φώτα, ψυγείο, τηλεόραση, ραδιόφωνο και ανεμιστήρα σε ένα χαμηλό κόστος (οι τιμές για φωτοβολταικα για εξοχικο κυμαίνονται από 2.000€ έως 3.000€ για ένα αξιόπιστο σύστημα που θα διαρκέσουν οι μπαταρίες του πάνω από 7 χρόνια).

Τεχνικές λεπτομέρειες και τιμές για αυτόνομα φωτοβολταϊκά για εξοχικό:

Αυτόνομο φωτοβολταικο για εξοχικό

Εξίσου σημαντική με τη σχεδίαση του αυτόνομου φωτοβολταϊκού για εξοχικό σπίτι είναι και η επιλογή των κατάλληλων υλικών. Βασικό μέλημα είναι η αντοχή στο χρόνο, στις ακραίες συνθήκες (συνήθως λειτουργούν έντονα το καλοκαίρι υπό ζέστη ενώ πρέπει να ανθίστανται σε αλμυρό περιβάλλον και ισχυρούς ανέμους καθώς συνήθως είναι κοντά στη θάλασσα). Πρέπει να επιλεγούν κατάλληλες βάσεις στήριξης των φωτοβολταϊκών (ανοδιωμένο αλουμίνιο) καθώς και φωτοβολταϊκά πλαίσια ανθεκτικά σε αλάτι. Παρομοίως οι αντιστροφείς θα πρέπει να έχουν υψηλή απόδοση σε υψηλές θερμοκρασίες. Μία από τις χαρακτηριστικές καμπύλες των αυτόνομων αντιστροφέων είναι η καμπύλη απόδοσης ως προς την θερμοκρασία (derating curve). Ένας αντιστροφέας δηλαδή των 3.000Watt στους 25oC στους 40οC μπορεί να σηκώσει πχ 2.500Watt δίνοντας στα 220V ρευμα κοντά στα 10Α.

Πολύ κρίσιμο παράγοντα στο σχεδιασμό και την επιλογή υλικών για τα αυτόνομα φωτοβολταϊκα για εξοχικό είναι τα μεγάλα χρονικά διαστήματα που δεν υπάρχει ζήτηση για ηλεκτρικό ρεύμα. Ο μόνος τρόπος για να αντιμετωπιστεί σωστά το χαρακτηριστικό αυτό και να μην γυρίσουμε το επόμενο καλοκαίρι στο εξοχικό μας και οι μπαταρίες φωτοβολταικων για παράδειγμα έχουν ήδη γεράσει είναι η σωστή επιλογή ρυθμιστή φόρτισης και μπαταριών. Χωρίς να κουράσουμε με τεχνικές λεπτομέρειες συνοψίζουμε ότι οι "έξυπνοι" MPPT φορτιστές δεν "κουράζουν" τις μπαταρίες αντιθέτως τις αναζωογονούν ανα τακτά διαστήματα που εμείς ορίζουμε (πχ κάθε 60 μέρες) κάνοντας εξισορρόπηση (equalization) φορτίζοντας την συστοιχία μπαταριών για ορισμένο διάστημα (1 ώρα συνήθως) σε συγκεκριμένη τάση (αρκετά ψηλότερα από την ονομαστική τάση).

Δείτε όλες τις προσφορές μας για αυτόνομα φωτοβολταϊκά.

Η MP Energy Solutions με την πολυετή εμπειρία της σε αυτόνομα φωτοβολταϊκά συστήματα μπορεί να σας προτείνει το πιο αξιόπιστο αυτονομο φωτοβολταικο για το εξοχικό σας στις καλύτερες τιμές. Καλέστε μας στο 210 3217895 για περισσότερες πληροφορίες και μία εξειδικευμένη και εμπεριστατωμένη μελέτη σχετικά με αυτόνομο φωτοβολταϊκό για εξοχικό.

Προσφορές για αυτόνομο φωτοβολταικο για εξοχικό!

αυτονομο φωτοβολταικο για εξοχικο

Αν θέλετε να πάρετε προσφορά για αυτόνομο φωτοβολταϊκό για εξοχικό καλέστε μας στο 2103217895. Δείτε τιμές για αυτόνομα φωτοβολταϊκά πακέτα.

Περισσότερες πληροφορίες για Αυτόνομο φωτοβολταϊκό για Εξοχικό

Καλέστε μας στο 210 3217895 ώστε να σας αποδείξουμε ότι υπάρχουν άλλοι 100 λόγοι για να μας επιλέξετε.