Καλέστε μας 210 3217895 για δωρεάν μελέτη & προσφορά

Αυτονομο φωτοβολταικο για Κατοικια

Αυτόνομο Φωτοβολταϊκό για Κατοικία

Ένα αυτόνομο φωτοβολταϊκό κατοικία (κύρια ή μόνιμη) αποτελεί ίσως την πιο απαιτητική σχεδίαση για έναν μηχανικό φωτοβολταϊκών. Δύο χαρακτηριστικά είναι τα βασικότερα σημεία που πρέπει να προσεχθούν σε ένα αυτόνομο φωτοβολταϊκό για κατοικία. Πρώτα η αξιοπιστία και μαρκοβιότητα της λειτουργίας καθώς κανείς δεν μπορεί να ανεχθεί στην κύρια κατοικία του black-outs (ίσως στο εξοχικό το καλοκαίρι ένα βράδυ με κεριά να είναι ρομαντικό!) και δεύτερον το χαμηλό κόστος που θα πρέπει να τηρηθεί σε μία περίοδο κρίσης όπου οι οικογένειες προσπαθούν να απαλλαγούν από κόστη και επιβαρύνσεις. Δείτε τιμές για φωτοβολταϊκά αυτόνομα πακέτα.

Ο σχεδιαστής του αυτόνομου φωτοβολταικού για κατοικία μόνιμη πρέπει να λάβει υπόψη του ότι δεν μπορει να αποκλείσει τη χρήση κάποιας συσκευής (πρέπει να γίνει πολύ καλή μελέτη φορτίων-καταναλώσεων), δεν μπορεί να αποκλείσει εύκολα την ταυτόχρονη χρήση φορτίων (είναι πιθανό σε μία κύρια κατοικία, η μαμά να σιδερώνει ενώ μαγειρεύει, ο μπαμπάς να είναι στον υπολογιστή και τα παιδιά να βλέπουν τηλεόραση) και δεν μπορεί να αμελήσει τη νυχτερινή χρήση φορτίων - ρευματος (οι ρυθμοί εργασίας επιβάλλουν πολλές δουλειές να γίνονταο το βράδυ ή το Σαββατοκύριακο ανεξαρτήτως ηλιοφάνειας). Έτσι θα πρέπει να επιλεγεί η ισχύς του αντιστροφέα να είναι τέτοια που να επιτρέπει ταυτόχρονη χρήση φορτίων (αυτονομια ρευματος), τα φωτοβολταϊκά και οι μπαταρίες να έχουν τη δυνατότητα να δίνουν ανα πάσα στιγμή την ενέργεια που θα απαιτηθεί.

Επίσης βασικό μέλημα στην επιλογή υλικών για αυτόνομο φωτοβολταικό για κατοικία είναι η μακροβιότητα και οι εγγυήσεις τους. Για παράδειγμα οι κύκλοι λειτουργίας των συσσωρευτών δεν επιτρέπεται να είναι κάτω από 2.500 καθώς θα είναι αναγκασμένοι οι ιδιοκτήτες να αλλάζουν μπαταρίες συνέχεια κάτι που θα εξατμίσει κάθε επιθυμία για εξοικονόμηση χρημάτων.

Αν ενδιαφέρεστε για αυτόνομο φωτοβολταϊκό για κατοικία καλέστε μας στο 210 3217895 για περισσότερες πληροφορίες και μία εξειδικευμένη και εμπεριστατωμένη μελέτη. 

Δείτε όλες τις προσφορές μας για αυτόνομα φωτοβολταϊκά για κατοικία.

Τεχνικές λεπτομέρειες για αυτόνομα φωτοβολταικά :

 

Δείτε εδώ τις προσφορές μας για αυτόνομο φωτοβολταϊκό για κατοικία!


Περισσότερες πληροφορίες για Αυτόνομο φωτοβολταϊκό για Κατοικία

Καλέστε μας στο 210 3217895 ώστε να σας αποδείξουμε ότι υπάρχουν άλλοι 100 λόγοι για να μας επιλέξετε.