Καλέστε μας 210 3217895 για δωρεάν μελέτη & προσφορά

Μικρο αυτονομο φωτοβολταικο για τροχοσπιτο

Ένα μικρό αυτόνομο φωτοβολταϊκό για τροχόσπιτο αποτελεί την καλύτερη και μοναδική λύση για ηλεκτροδότηση ενός τροχόσπιτου (αυτονομια ρευματος για τροχοσπιτο). Η εγκατάσταση ενός αυτόνομου φωτοβολταϊκού για ρεύμα σε τροχόσπιτο είναι όχι μόνο η πιο αξιόπιστη αλλά και η πιο οικονομική λύση. Δείτε τιμές για αυτόνομα φωτοβολταϊκά πακέτα για τροχόσπιτα.

Ένα τροχόσπιτο έχει περιορισμένες ανάγκες σε ηλεκτρική ενέργεια - ρευμα (kWh) και ηλεκτρική ισχύ (Watts). Συνήθη ηλεκτρικά φορτία που πρέπει να εξυπηρετήσει ένα αυτόνομο φωτοβολταϊκό για τροχόσπιτο είναι τηλεόραση, μικρό ψυγείο, λίγα φώτα, ραδιόφωνο, ανεμιστήρας και άλλες μικροσυσκευές. Η αυτονομία ρεύματος για τροχόσπιτο είναι εύκολα εφικτή και οικονομική.

Δείτε τιμές για αυτόνομα φωτοβολταϊκά για τροχόσπιτα:

Το βασικό πρόβλημα που συναντάει ο ιδιοκτήτης τροχόσπιτου κατα τη διάρκεια της επιλογής ενός αυτόνομου φωτοβολταϊκού για τροχόσπιτο είναι η αξιοπιστία των προσφερόμενων συστημάτων. Επειδή μιλάμε για μικρά συστήματα κατα βάση οικονομικά (κάτω από 2.000€) δεν πρέπει να παρασυρθεί ο ενδιαφερόμενος από τιμές πολύ χαμηλές που υστερούν σε ποιότητα και αξιοπιστία (για παράδειγμα μπαταρίες φορτηγού δεν θα αντέξουν πάνω από 6 μήνες).

Συμπληρώστε την φόρμα για να δείτε το μέγεθος και το κόστος του μικρού αυτόνομου φωτοβολταϊκού για τροχόσπιτο που σας ταιριάζει.

Ιδιαίτερη προσοχή κατά τη σχεδίαση και επιλογή υλικών για ένα μικρό αυτόνομο φωτοβολταικο για τροχόσπιτο πρέπει να δοθεί στο γεγονός ότι το τροχόσπιτο κινείται, είναι πιθανό να βρεθεί υπο μεγάλη κλίση (πχ σε μία ανηφόρα) ακόμη και να ανατραπεί (σε ένα ατύχημα για παράδειγμα). Τα παραπάνω επιβάλλουν την επιλογή μόνο κλειστών μπαταριών (συνήθως gel) για ένα αυτόνομο φωτοβολταϊκό σύστημα για τροχόσπιτο. Τέλος σε ένα αυτόνομο σύστημα ηλεκτροδότησης για τροχόσπιτο πρέπει να ληφθεί υπόψη και ο περιορισμένος χώρος στην οροφή για τα φωτοβολταϊκά αλλά και για τον υπόλοιπο εξοπλισμό.

Σε ένα αυτόνομο φωτοβολταϊκό για τροχόσπιτο πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στον περιορισμένο χώρο που υπάρχει στην οροφή αλλά και στην ασφάλεια των υλικών που θα χρησιμοποιηθούν και της εγκατάστασης, καθώς συνήθως οι θερμοκρασίες που αναπτύσσονται σε ένα τροχόσπιτο είναι μεγάλες, ενώ τα υλικά που είναι κατασκευασμένο είναι εύφλεκτα και δεν επιτρέπεται αστοχία υλικών.

Μικρή διαφορά στο κόστος μπορεί να αποτρέψει από επαναλαμβανόμενα κόστη και προβληματική απόδοση του φωτοβολταϊκού. Για παράδειγμα ένα αυτόνομο φωτοβολταϊκό για τροχόσπιτο συνήθως έχει 1-3 φωτοβολταϊκά πλαίσια. Η επιλογή ενός ρυθμιστή MPPT έναντι ενός φθηνού PWM έχει διαφορά 50-100€ όμως μπορεί να δώσει 30% περισσότερη ενέργεια από τον ήλιο και ίσως διπλάσιο χρόνο ζωής των μπαταριών. Παρομοίως αγοράζοντας μπαταρίες με 800κύκλους ζωής (AGM VRLA βαθειάς εκφόρτισης) σε αντίθεση με μπαταρίες πχ φορτηγού (semi-traction) έχει επιπλέον κόστος 100€ ανά μπαταρία αλλά μπορεί να δώσει ακόμη και 5 χρόνια ζωής παραπάνω!

Η MP Energy Solutions με την πολυετή εμπειρία της σε αυτόνομα φωτοβολταϊκά συστήματα μπορεί να σας προτείνει το πιο αξιόπιστο σύστημα για αυτόνομο φωτοβολταϊκό για το τροχόσπιτό σας στις καλύτερες τιμές. Καλέστε μας στο 210 3217895 για περισσότερες πληροφορίες και μία εξειδικευμένη και εμπεριστατωμένη μελέτη για αυτονομα φωτοβολταικα για τροχοσπιτα.

Περισσότερες τεχνικές λεπτομέρειες για ρεύμα χωρις ΔΕΗ με μικρό αυτόνομο φωτοβολταϊκό σε τροχόσπιτο μπορείτε να βρείτε στην αντίστοιχη ενότητα για Αυτόνομα φωτοβολταικα

Προσφορές για αυτόνομο φωτοβολταϊκό για τροχόσπιτο!

μικρο αυτονομο φωτοβολταικο για τροχοσπιτο

Δείτε τιμές για αυτονομα φωτοβολταικα κιτ για τροχόσπιτα:

Περισσότερες πληροφορίες για Μικρο αυτονομο φωτοβολταικο για τροχοσπιτο

Καλέστε μας στο 210 3217895 ώστε να σας αποδείξουμε ότι υπάρχουν άλλοι 100 λόγοι για να μας επιλέξετε.