Καλέστε μας 210 3217895 για δωρεάν μελέτη & προσφορά

Φωτοβολταικα Back-up

Τα αυτόνομα συστήματα με αποθήκευση μπορούν να χρησιμοποιηθούν κάλλιστα ως back-up συστήματα αδιάλειπτης παροχής ηλεκτρικής ενέργειας σε οικονομικότερο κόστος σε σύγκριση με ένα ups και με απόδοση πολλές φορές ποιοτικότερη και σε χρονική διάρκεια αλλά και σε καθαρότητα ημιτόνου από αρμονικές που "γεράζουν" τις ηλεκτρονικές συσκευές.

Με ή χωρίς φωτοβολταϊκά ένα αυτόνομο σύστημα back-up μπορεί να πρέχει ηλεκτρική ενέργεια από μπαταρίες οι οποίες ανάλογα με την χωρητικότητά τους αντέχουν το φορτίο για συγκεκριμένο χρόνο. Αν υπάρχουν φωτοβολταϊκά το σύστημα μπορεί να επεκτείνει το χρόνο παροχής ηλεκτρικής ενέργειας χρονικά.

Συνήθως αποτελούνται μόνο από τη συστοιχία των συσσωρευτών και έναν αντιστροφέα ο οποίος μετατρέπει την συνεχή τάση των συσσωρευτών σε εναλλασσόμενη. Ο αντιστροφέας είναι και φορτιστής μπαταριών (inverter charger) με την είσοδο AC-in συνδεδεμένη στο δίκτυο ώστε όσο υπάρχει ηλεκτρικό ρεύμα να κρατάει τις μπαταρίες φορτισμένες. Αν ο αντιστροφέας δεν είναι και φορτιστής μπορεί να τοποθετηθεί εξωτερικά ένας φορτιστής μπαταριών.

Το σύστημα πρέπει να σχεδιαστεί από έμπειρο μηχανικό σε αυτονομα φωτοβολταικα και να προγραμματιστεί σωστά ώστε να υπάρχει το κατάλληλο επίπεδο φόρτισης των μπαταριών για την τροφοδότηση του φορτίου σε περίπτωση black-out αλλά και να αποφευχθεί αναίτια γήρανση των συσσωρευτών (bulk charge- float charge).

Δείτε προσφορές για αυτόνομα φωτοβολταικα πακέτα.

Περισσότερες πληροφορίες για Φωτοβολταικα Back-up

Καλέστε μας στο 210 3217895 ώστε να σας αποδείξουμε ότι υπάρχουν άλλοι 100 λόγοι για να μας επιλέξετε.