Καλέστε μας 210 3217895 για δωρεάν μελέτη & προσφορά

Αυτονομία Ρεύματος

Αυτονομία ρεύματος με φωτοβολταικά σε κάθε σπίτι - επιχείρηση από την MP-Energy στις καλύτερες τιμές. Δείτε τιμές για αυτόνομα φωτοβολταικα πακέτα. Εγκαταστείστε ένα αυτόνομο φωτοβολταϊκό και κερδίστε οικονομία, ασφάλεια και ανεξαρτησία ρεύματος.

Η Ελληνική οικογένεια έχει στραφεί προς την αναζήτηση τρόπων μείωσης του κόστους διαβίωσης. Εδώ και χρόνια ζητείται από ιδιοκτήτες ακινήτων κυρίως εξοχικών (όπου για πολλούς λόγους είναι ανέφικτη ή ακριβή η διασύνδεσή τους με τη ΔΕΗ) η τοποθέτηση αυτόνομου φωτοβολταικού για παροχή ηλεκτρικού ρεύματος χωρίς ΔΕΗ.

Η αυτονομία ρεύματος πλέον είναι απολύτως εφικτή με χρήση φωτοβολταϊκών και ανεμογεννήτριας σε συνδυασμό με συστοιχία συσσωρευτών όπου αποθηκεύεται η ηλεκτρική ενέργεια και χρησιμοποιείται όταν αυτό απαιτηθεί (συννεφιά, νύχτα κλπ.). Εν συνεχεία η τάση των μπαταριών μετατρέπεται με τη βοήθεια αντιστροφέα σε εναλλασσόμενη και το ρευμα διοχετεύται στην κατανάλωση. 

Τον τελευταίο καιρό και εν μέσω της μεγάλης οικονομικής κρίσης την οποία διέρχεται η χώρα μας, πληθαίνει η ζήτηση των μεσοαστικών νοικοκυριών που θέλουν ένα αυτόνομο φωτοβολταικό το οποίο θα διασφαλίσει την απαιτούμενη αυτονομία ρεύματος σε έκτακτες συνθήκες. Υγειονομική κρίση, πηλθωριστικές πιέσεις, ρωσο-ουκρανικός πόλεμος, ενεργειακή κρίση εντείνουν την ανησυχία των νοικοκυριών για αυτονομία ρεύματος. Την λύση στην αυτονομία μπορεί να την δώσει ένα φωτοβολταϊκό σύστημα με μπαταρίες.

Χαρακτηριστικές είναι οι περιπτώσεις που ζητείται αυτονομια ρευματος με φωτοβολταικα για εξοχικο, για τροχοσπιτο, για τροχοβιλα, για σπιτι ή κύρια κατοικία.  

Δεν είναι λίγοι πλέον οι οικογενειάρχες που μας ζητούν ένα σύστημα το οποίο θα λειτουργεί ως back-up αυτονομία ρεύματος για την περίπτωση εκείνη που για οποιονδήποτε λόγο δεν υπάρχει δημόσιο δίκτυο (παρατεταμένες απεργιακές κινητοποιήσεις, black out, πτώχευση ΔΕΗ κλπ.).

Χωρίς να θέλουμε να συμμεριστούμε τις παραπάνω φοβίες, ενημερώνουμε τον καταναλωτή ότι είναι εφικτή η αυτονομία ρεύματος με φωτοβολταικά και μπαταρίες σε πολύ οικονομικές τιμές (από 2.000€) για εξασφάλιση βασικών φορτίων όπως ψυγείο, φώτα, τηλεόραση.

Καλέστε μας στο 2103217895 για να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτονομία ρεύματος με φωτοβολταικα και τιμές. Περισσότερες προσφορές για αυτονομια ρεύματος με αυτόνομα φωτοβολταικα μπορείτε να βρείτε στην αντίστοιχη ενότητα.

Περισσότερες πληροφορίες για Αυτονομία Ρεύματος

Καλέστε μας στο 210 3217895 ώστε να σας αποδείξουμε ότι υπάρχουν άλλοι 100 λόγοι για να μας επιλέξετε.