Καλέστε μας 210 3217895 για δωρεάν μελέτη & προσφορά

Τηλεμετρία για αυτόνομο φωτοβολταϊκό

Το πιο σύνηθες φαινόμενο είναι ένα αυτόνομο φωτοβολταϊκό να τροφοδοτεί ένα απομακρυσμένο κτίριο το οποίο μάλιστα πολλές μέρες του χρόνου είναι χωρίς κατοικούντα πρόσωπα (για παράδειγμα ένα εξοχικό, ένα χειμερινό καταφύγιο, μία θερινή επιχείρηση κ.α.).

Δείτε τιμές για αυτονομα φωτοβολταικα κιτ.

Τίθεται λοιπόν το ερώτημα ποιός παρακολουθεί το κτίριο από πλευράς ασφάλειας καθώς επίσης ποιός παρακολουθεί το σύστημα αυτόνομης ηλεκτροδότησης του κτιρίου (για παράδειγμα αν λειτουργεί σωστά, αδιάλειπτα και όπως θα έπρεπε).

Για τους παραπάνω λόγους είναι πολύ σημαντική η τηλεμετρία ενός αυτόνομου φωτοβολταϊκού συστήματος.

Η Victron παρέχει ένα από τα πιό αξιόπιστα συστήματα τηλεμετρίας για αυτόνομα φωτοβολταϊκά με την χρήση του Color Control το οποίο εκτός από παρακολούθηση δίνει τη δυνατότητα απομακρυσμένης επέμβασης και αλλαγής παραμέτρων και προγραμματισμού.

τηλεμετρια αυτονομο φωτοβολταικο

Παρακάτω δίνεται η εικόνα συστήματος με αντιστροφέα της schneider electric (xantrex 4024) το οποίο έχει εγκατασταθεί στην Γκιώνα σε υψόμετρο 1.500μ απομακρυσμένο από κάθε ίχνος "πολιτισμού".

Όπως φαίνεται μπορεί ο χρήστης να παρακολουθεί διαρκώς αν το σύστημά του λειτουργεί όπως πρέπει. Πόση ενέργεια λαμβάνει από τον ήλιο, κάθε πότε και για πόσο απαιτείται να λειτουργήσει η γεννήτρια, σε τί κατάσταση βρίσκονται οι μπαταρίες και πολλά άλλα.

Επίσης μπορεί ο χρήστης να δεί πόση ενέργεια έχει λάβει από τον ήλιο, πόση από πετρέλαιο και πόση από την μπαταρία. Γνωρίζει λοιπόν κατα πόσον η επένδυσή του απέδωσε και αν λειτουργεί όπως σχεδιάστηκε.

Η ΜΠ Energy Solutions σας δίνει την δυνατότητα απομακρυσμένης επίβλεψης αλλά και ελέγχου του αυτόνομου φωτοβολταϊκού σας με τα πιο αξιόπιστα συστήματα τηλεμετρίας. Καλέστε μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Αυτόνομα Φωτοβολταικα

Περισσότερες πληροφορίες για Τηλεμετρία για αυτόνομο φωτοβολταϊκό

Καλέστε μας στο 210 3217895 ώστε να σας αποδείξουμε ότι υπάρχουν άλλοι 100 λόγοι για να μας επιλέξετε.