Καλέστε μας 210 3217895 για δωρεάν μελέτη & προσφορά

Ρεύμα χωρίς ΔΕΗ

Η MP-Energy σας προσφέρει τη δυνατότητα να έχετε ρεύμα χωρίς ΔΕΗ παντού με φωτοβολταικα και ό,τι αυτή συνεπάγεται τοποθετώντας ένα αυτόνομο φωτοβολταϊκό με μπαταρίες στο σπίτι σας. Στην MP-Energy μπορείτε να έχετε ηλεκτρικό ρεύμα με φωτοβολταικα χωρις ΔΕΗ σε κάθε σπίτι στις καλύτερες τιμές.

Εκμεταλλευόμενοι τη ραγδαία πτώση των τιμών των φωτοβολταικών, σε συνδυασμό με τις απεριόριστες ώρες ηλοφάνειας ετησίως, καθώς και την ισχύ της ηλιακής ακτινοβολίας που απολαμβάνει η Ελλάδα (παρομοίως ανάλογα με την περιοχή μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ο άνεμος), εγγυώμαστε αξιόπιστη ηλεκτροδότηση της οικίας ή της επιχείρησής σας όπου και αν αυτή βρίσκεται χωρίς σύνδεση με ΔΕΗ με αυτόνομο φωτοβολταϊκό σύστημα.

Δείτε προσφορές για ρεύμα χωρίς ΔΕΗ με αυτόνομα φωτοβολταικα πακέτα.

Για να έχετε ηλεκτρικό ρεύμα με φωτοβολταικα χωρίς ΔΕΗ παντού πρέπει να εγκαταστήσετε ένα σύστημα αυτονομίας ρεύματος με φωτοβολταϊκά και/ή ανεμογεννήτριες.

Συμπληρώστε την φόρμα για να δείτε το μέγεθος και το κόστος του αυτόνομου φωτοβολταϊκού που σας ταιριάζει.

Πώς μποαρώ να έχω ρεύμα χωρίς ΔΕΗ με φωτοβολταϊκά?

Τα αυτόνομα συστήματα περιγράφονται με λεπτομέρεια στις αντίστοιχες ενότητες της ιστοσελίδας μας (δείτε στο πλάι). Εν συντομία, ένα αυτόνομο σύστημα για ρεύμα χωρίς ΔΕΗ αποτελείται από τους συλλέκτες ενέργειας που είναι είτε φωτοβολταικά πλαίσια είτε ανεμογεννήτριες, το ρυθμιστή φόρτισης ο οποίος αναλαμβάνει να διοχετεύσει την ενέργεια αυτή στις μπαταρίες οι οποίες τροφοδοτούν την κατανάλωση μέσω ενός αντιστροφέα ο οποίος μετατρέπει την τάση των μπαταριών σε ωφέλιμη τάση για το χρήστη.

Ανάλογα με τη χρήση μπορείτε να αποκτήσετε ένα αυτόνομο σύστημα παροχής ηλεκτρικού ρεύματος χωρίς σύνδεση στη ΔΕΗ με ένα κόστος από 1.000€ έως και πολλές δεκάδες χιλιάδες ευρώ. Έτσι έχουμε συστήματα για ρεύμα χωρίς ΔΕΗ που μπορούν να στηρίξουν ένα ψυγείο και 2 λάμπες φωτισμού έως συστήματα για απομακρυσμένες ξενοδοχειακές μονάδες και μικρές βιοτεχνίες.

Έχοντας ρεύμα χωρίς ΔΕΗ με φωτοβολταικα αποφεύγονται οι δαπάνες κατανάλωσης ρεύματος και οι φόροι που ένας λογαριασμός της ΔΕΗ συνεπάγεται. Στο σημείο πρέπει να τονιστεί ότι ένα απομακρυσμένο κτίριο για να συνδεθεί με τη ΔΕΗ λόγω επέκτασης δικτύου (κολώνες-αγωγοί κλπ.) μπορεί να χρειάζεται από μερικές χιλιάδες ευρώ δαπάνη έως αρκετές δεκάδες ή εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.

Μοναδικός περιορισμός είναι το κόστος. Ακόμη και ακραίες περιπτώσεις που απαιτείται αυτονομία πολλών ημερών (εξαιτίας καιρικών συνθηκών) αντιμετωπίζονται με αυξημένη χωρητικότητα συσσωρευτών ή/και υποβοήθηση με γεννήτρια υγρών καυσίμων.

Ρεύμα χωρίς ΔΕΗ με την MP-Energy

Η MP-Energy έχοντας κατασκευάσει δεκάδες έργα αυτόνομης ηλεκτροδότησης με φωτοβολταικά και ανεμογεννήτριες σε όλη την Ελλάδα έχει την τεχνική κατάρτιση να σας συμβουλεύσει σχετικά με την παροχή ρεύματος χωρίς σύνδεση σε ΔΕΗ και να σας προτείνει ένα αξιόπιστο σύστημα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Συνήθεις εφαρμογές για παροχή ηλεκτρικού ρεύματος χωρίς ΔΕΗ είναι σε εξοχικά σπίτια, σε τροχόσπιτα, σε τροχοβίλες ακόμη και σε μόνιμες κατοικίες, είτε απομονωμένες από το δημόσιο δίκτυο, είτε χωρίς δυνατότητα διασύνδεση λόγω πολεοδομικών παραβάσεων.

Αν ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε ηλεκτρικό ρεύμα με φωτοβολταικα χωρίς ΔΕΗ επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 3217895 και ένας έμπειρος μηχανικός θα αναλύσει την πρίπτωσή σας και θα σας προτείνει τη βέλτιστη οικονομοτεχνικά λύση στο κόστος.

Δείτε όλες τις προσφορές μας για αυτόνομα φωτοβολταϊκά.

ρεύμα χωρίς δεη φωτοβολταικο

Ηλιακά Φωτιστικά

Τηλεμετρία για αυτόνομα Φωτοβολταϊκά

Δείτε τιμές για αυτονομα φωτοβολταικα κιτ.

Για Ρεύμα χωρίς ΔΕΗ στο σπίτι σας με φωτοβολταϊκό και μπαταρίες καλέστε στο 2103217895.

Καλέστε μας στο 210 3217895 ώστε να σας αποδείξουμε ότι υπάρχουν άλλοι 100 λόγοι για να μας επιλέξετε.