Καλέστε μας 210 3217895 για δωρεάν μελέτη & προσφορά

Υλικά για αυτόνομα φωτοβολταϊκά

Η MP-Energy πεπιλέγει τα ποιοτικότερα υλικά από τις μεγαλύτερες εταιρείες (SMA, Victron, Outback, Rolls, Sunlight, Hoppecke, Studer, Sharp, Sanyo, κ.α) στο χώρο των αυτόνομων φωτοβολταϊκών από αξιόπιστες χώρες (Γερμανία, Ιαπωνία, Αμερική).

Φωτοβολταικά πάνελ

Επιλέγουμε τα πιο αξιόπιστα φωτοβολταϊκά πλαίσια για αυτόνομα φωτοβολταϊκά. Κάθε χρόνο με βάση διεθνή και αξιόπιστα τεστ αποφασίζουμε το φωτοβολταϊκό πάνελ που θα προσφέρουμε στους πελάτες μας.

Δείτε Περισσότερα

Αντιστροφείς για Αυτόνομα

Οι αντιστροφείς που χρησιμοποιούμε στα αυτόνομα φωτοβολταϊκά είναι των γνωστότερων και πιο αξιόπιστων εταιρειών του χώρου. Η επιλογή του είναι κρίσιμη κθώς ο βαθμός απόδοσης είναι πολύ κρίσιμος σε ένα αυτόνομο καθώς κάθε Wh που χάνεται πρέπει να αναπληρωθεί και σε συνθήκες συννεφιάς ή άπνοιας αυτό κοστίζει... Επιπλέον απαιτητικά συστήματα με ισχυρά ρεύματα εκκίνησης (κλιματιστικά, αντλίες κλπ.) ή λειτουργία για κάποιο χρονικό διάστημα πάνω από την ονομαστική ισχύ απαιτούν ό,τι καλύτερο...

Δείτε Περισσότερα

Ανεμογεννήτριες

Για να βοηθηθεί πραγματικά ένα αυτόνομο φωτοβολταϊκό σύστημα πρέπει να επιλεγεί η κατάλληλη ανεμογεννήτρια η οποία ακόμη και με χαμηλή ισχύ ανέμων θα δίνει την απαιτούμενη συμπληρωματική ισχύ και ενέργεια για τη στήριξη των πλαισίων. Οι ανεμογεννήτριες που χρησιμοποιούμε είναι ό,τι καλύτερο υπάρει σε μικρές ανεμογεννήτριες από πλευράς απόδοσης σε ευρύ φάσμα ανέμων αλλά και με αθόρυβη λειτουργία κάτι που είναι πολύ σημαντικό για ένα υβρισικό οικιακό αυτόνομο σύστημα.

Δείτε Περισσότερα

Συσσωρευτές

Ένα από τα σημαντικότερα τμήματα ενός αυτόνομου οικιακού συστήματος είναι η συστοιχια των μπαταριών. Οι μπαταρίες αποτελούν πολύ ευαίσθητο σημείο καθώς είναι ο εξοπλισμός εκείνος που θα αντικατασταθεί γρηγορότερα καθώς επίσης είναι και ό,τι ακριβότερο σε ένα αυτόνομο. Η επιλογή των μπαταριών ίσως καθορίσει μετά από μια δεκαετία την επιτυχία του συστήματος, γιαυτό επιλέγουμε πάντα ό,τι πιο αξιόπιστο και ποιοτικό...

Δείτε Περισσότερα

Ρυθμιστές Φόρτισης

Η καρδιά ίσως του αυτόνομου συστήματος είναι ο ρυθμιστής φόρτισης. Ο ρυθμιστής καθορίζει τους κύκλους φόρτισης εκφόρτισης των συσσωρευτών και την αναλογία ισχύος που θα χρησιμοποιηθεί απευθείας από τις καταναλώσεις. Οι ρυθμιστές που χρησιμοποιούμε κατασκευάζονται από τις πιο γνωστές και αξιόπιστες εταιρείες του χώρου.

Δείτε Περισσότερα

Σύστημα Στήριξης


Όσον αφορά τη στήριξη ενός αυτόνομου φωτοβολταϊκού που αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά μέρη της εγκατάστασης η MP-Energy εγγυάται την αποτελεσματική στήριξη του φωτοβολταϊκού σας.

Δείτε Περισσότερα

 

Δείτε προσφορές για αυτόνομα φωτοβολταικα πακέτα.


Περισσότερες πληροφορίες για Υλικά για αυτόνομα φωτοβολταϊκά

Καλέστε μας στο 210 3217895 ώστε να σας αποδείξουμε ότι υπάρχουν άλλοι 100 λόγοι για να μας επιλέξετε.