Καλέστε μας 210 3217895 για δωρεάν μελέτη & προσφορά

Αυτόνομοι Αντιστροφείς

Ο αντιστροφέας είναι η καρδιά της αυτόνομης λειτουργίας. Στο σημείο αυτό μετατρέπεται η τάση από συνεχής σε εναλλασσόμενη. Είναι το σημείο με τις μεγαλύτερες απώλειες και τις μεγαλύτερες αστοχίες υλικού.

Χρησιμοποιούμε τους πιο αξιόπιστους αντιστροφείς για αυτόνομα φωτοβολταϊκά συστήματα.

SMA

Η SMA είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα των αντιστροφέων για ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Οι αντιστροφείς του γερμανικού κολοσσού SMA χρησιμοποιούνται σε ένα ευρύ φάσμα έργων. Τα προϊόντα της είναι ευρέως αναγνωρισμένα για την ποιότητά τους και την αξιοπιστίας τους. Στα αυτόνομα φωτοβολταϊκά χρησιμοποιούνται προϊόντ της σειράς sunny island.

OUTBACK

Η Αμερικάνικη εταιρεία Outback είναι από τις πιο γνωστές στο χώρο των αυτόνομων φωτοβολταϊκών. Κατασκευάζει εξαιρετικά αποδοτικούς αντιστροφείς οι οποίοι έχουν ευρύ φάσμα τάσεων λειτουργίας και εξαιρετική απόδοση ακόμη και σε υψηλά ρεύματα εξόδου. Βασικό πλεονέκτημα των αντιστροφέων outback είναι η αντοχή.

Victron

Ανάμεσα στους καλύτερους κατασκευαστές αντιστροφέων και ρυθμιστών φόρτισης για αυτόνομα συστήματα είναι η Ολλανδική Victron. Η Victron Energy απολαμβάνει μια ισχυρή, απαράμιλλη φήμη για τις τεχνικές της καινοτομίες, την αξιοπιστία και την ποιότητα κατασκευής. Οι αντιστροφείς Victron ή Quattro αποτελούν νούμερο 1 επιλογή για αυτόνομα συστήματα.

Schneider

Μία από τις καλύτερες επιλογές για αντιστροφείς κυρίως 4-6kW είναι οι αντιστροφείς της Schneider. Μεγάλο πλεονέκτημα η δυνατότητα τηλεμετρίας με σύνδεση μέσω διαδικτύου. 

 

Δείτε προσφορές για αυτόνομα φωτοβολταϊκά πακέτα με τους πραπάνω αντιστροφείς.

Περισσότερες πληροφορίες για Αυτόνομοι Αντιστροφείς

Καλέστε μας στο 210 3217895 ώστε να σας αποδείξουμε ότι υπάρχουν άλλοι 100 λόγοι για να μας επιλέξετε.