Καλέστε μας 210 3217895 για δωρεάν μελέτη & προσφορά

Ρυθμιστές Φόρτισης

Ο ρυθμιστής φόρτισης είναι το τμήμα εκείνο του αυτόνομου φωτοβολταϊκού που ελέγχει τη φόρτιση της συστοιχίας συσσωρευτών. Επιλέγει πότε θα φορτιστούν, πότε θα προστατευθούν από υπερφόρτιση, πότε θα γίνει εξισορρόπηση κλπ.

Phocos

Οι πιο γνωστοί ίσως ρυθμιστές φόρτισης παγκοσμίως είναι οι Γερμανικοί Phocos. Οικονομικοί και αποτελεσματικοί αποτελούν βασική επιλογή για ένα σύστημα "best value for money"         

OUTBACK

Η Αμερικάνικη εταιρεία Outback είναι από τις πιο γνωστές στο χώρο των αυτόνομων φωτοβολταϊκών. Κατασκευάει εξαιρετικά αποδοτικούς ρυθμιστές φόρτισης. Οι ρυθμιστές Outback αποτελούν την πρώτη επιλογή όταν ανάμεσα στα κριτήρια συγκαταλέγεται η αντοχή σε δυσχερείς συνθήκες.

Victron

Ανάμεσα στους καλύτερους κατασκευαστές αντιστροφέων και ρυθμιστών φόρτισης για αυτόνομα συστήματα είναι η Ολλανδική Victron. Η Victron Energy απολαμβάνει μια ισχυρή, απαράμιλλη φήμη για τις τεχνικές της καινοτομίες, την αξιοπιστία και την ποιότητα κατασκευής.

Morning Star

Ανάμεσα στους καλύτερους κατασκευαστές αντιστροφέων και ρυθμιστών φόρτισης για αυτόνομα συστήματα είναι η Αμερικάνικη Morning Star. Ειδικα ο ρυθμιστής Tristar MPPT αποτελεί best seller της Morningstar

Δείτε προσφορές για αυτόνομα φωτοβολταϊκά κιτ.

Περισσότερες πληροφορίες για Ρυθμιστές Φόρτισης

Καλέστε μας στο 210 3217895 ώστε να σας αποδείξουμε ότι υπάρχουν άλλοι 100 λόγοι για να μας επιλέξετε.