Καλέστε μας 210 3217895 για δωρεάν μελέτη & προσφορά

Αντιστροφείς για Αυτοπαραγωγή

 

Η "ΜΠ Energy Solutions" είναι σε θέση να σας προτείνει τον κατάλληλο αντιστροφέα για κάθε περίπτωση. Πάντα ο αντιστροφέας πρέπει να επιλέγεται σε συνδυασμό με τη χωροθέτηση, ώστε να εξασφαλίζεται ότι τα φωτοβολταικά σας πλαίσια αποδίδουν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους.

   

SMA

Η SMA είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα των αντιστροφέων για ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Οι αντιστροφείς του γερμανικού κολοσσού SMA χρησιμοποιούνται σε ένα ευρύ φάσμα έργων, από οικιακά συστήματα μέχρι πάρκα. Τα προϊόντα της είναι ευρέως αναγνωρισμένα για την ποιότητά τους και την αξιοπιστίας τους.

KACO

Η Kaco είναι μία από τις πιο γνωστές και αξιόπιστες εταιρείες στον τομέα των αντιστροφέων. Κατασκευάζονται εξ ολοκλήρου στη Γερμανία και πέρα από την οικονομική τους τιμή προσφέρουν μοναδικά χαρακτηριστικά. Συντελεστές απόδοσης πάνω από 98%, εγγύηση 7 ετών και standard διασύνδεση στο διαδίκτυο είναι μερικά από αυτά. Οι τριφασικοί Powador TL3 αποτελούν τη ναυαρχίδα της εταιρείας.

SolarEdge

Η SolarEdge παρέχει μία πρωτοποριακή τεχνολογία συλλογής της ηλιακής ενέργειας. Η τεχνολογική λύση που προτείνει παρέχει τη μεγιστοποίηση της παραγόμενης ενέργειας σε οικιακά φωτοβολταϊκά συστήματα βελτιστοποιώντας την απόδοση κάθε πλαισίου. Ο κατανεμημένος τρόπος λειτουργίας του αντιστροφέα δίνει τη δυνατότητα να εγκατασταθεί ένα πλήρως αποδοτικό σύστημα σε περιπτώσεις που δεν θα ήταν εφικτό με την κλασσική τεχνολογία των αντιστροφέων λόγω σκιάσεων. Ανταγωνιστικό της πλεονέκτημα είναι ότι η εταιρεία παρέχει εγγυήσεις πολύ υψηλών προδιαγραφών.

 

Δείτε τιμές για φωτοβολταϊκά πακέτα net metering.

Περισσότερες πληροφορίες για Αντιστροφείς για Αυτοπαραγωγή

Καλέστε μας στο 210 3217895 ώστε να σας αποδείξουμε ότι υπάρχουν άλλοι 100 λόγοι για να μας επιλέξετε.