Καλέστε μας 210 3217895 για δωρεάν μελέτη & προσφορά

Προσφορές

Οικιακά Φωτοβολταικα Συστήματα, Αυτόνομα Φωτοβολταικά, Αυτοπαραγωγή με Φωτοβολταικα

Επιλέξαμε για εσάς τα ποιοτικότερα φωτοβολταικα και σας τα προσφέρουμε στις καλύτερες τιμές με εγκατάσταση από έμπειρα συνεργεία τα οποία πάντα επιβλέπονται από έμπειρο σε φωτοβολταϊκά ηλεκτρολόγο μηχανικό ΕΜΠ. 

Δείτε παρακάτω προσφορές είτε για αυτόνομα φωτοβολταϊκά χωρίς ΔΕΗ (με μπαταρίες) είτε φωτοβολταϊκά Net Metering (συμψηφισμός με ΔΕΗ) για μείωση λογαρισμών ρεύματος έως 70%:

Τονίζουμε ότι τα υποσυστήματα που επιλέγουμε αποτελούν επιλογές του ιδιοκτήτη της MP-Energy δρ. Μιχ. Πέτσιου και έχουν εγκατασταθεί από την εταιρεία μας σε εκατοντάδες έργα φωτοβολταϊκών. Σε Όλες τις προσφορές περιλαμβάνεται το κόστος της εγκατάστασης και όλα τα υλικά μέχρι τελευταία βίδα. Περιλαμβάνεται εγγύηση καλής λειτουργίας και εφόρου ζωής υποστήριξη. 

Για όσους δεν γνωρίζουν την MP-Energy, είναι η μόνη κατασκευαστική εταιρεία που ο ιδιοκτήτης της κ. Μιχάλης Πέτσιος βρίσκεται σε όλα τα έργα, διασφαλίζοντας άριστη ποιότητα εγκατάστασης, φιλική εξυπηρέτηση και αναλυτική εκπαίδευση του χρήστη σχετικά με τη λειτουργία του συστήματος.

Τέλος μπορείτε να ρωτήσετε έναν από τους εκατοντάδες ευχαριστημένους πελάτες μας σχετικά με την after sales εξυπηρέτηση που προσφέρουμε με τηλεφωνική ανταπίκριση 24ώρες το 24ωρο, 7 μέρες την εβδομάδα, 365 μέρες το χρόνο.

Υπενθυμίζουμε ότι τα αυτόνομα φωτοβολταϊκά συστήματα είναι φωτοβολταϊκά αυτόνομης ηλεκτροδότησης με μπαταρίες χωρίς διασύνδεση με τη ΔΕΗ. Αν το σπίτι ή η επιχείρησή σας δεν έχει πρόσβαση στο Δημόσιο Δίκτυο για οποιονδήποτε λόγο (πολεοδομικός λόγος ή απόσταση) ή θέλετε να διακόψετε τη σύνδεση με αυτό τότε ένα αυτόνομο φωτοβολταϊκό σύστημα είναι η ιδανική λύση για εσάς. Αν όμως έχετε διασύνδεση με τη ΔΕΗ και θέλετε να μειώσετε το κόστος έως και 70% τότε ένα διασυνδεδεμένο με το Δίκτυο φωτοβολταϊκό συμψηφισμού (net metering) είναι η επιλογή που σας ταιριάζει.

Επικοινωνήστε στο 210 3217895 για να σας κάνουμε προσφορά για φωτοβολταϊκό ή συμπληρώστε την φόρμα εδώ.

Καλέστε μας στο 210 3217895 ώστε να σας αποδείξουμε ότι υπάρχουν άλλοι 100 λόγοι για να μας επιλέξετε.