Καλέστε μας 210 3217895 για δωρεάν μελέτη & προσφορά

Γιατί να επιλέξετε εμάς

"Θα αναρωτιέστε γιατί να επιλέξετε εμάς για την εγκατάσταση του φωτοβολταικού στη στέγη ή την ταράτσα σας. Πέρα από το ουσιαστικό πλεονέκτημά μας το οποίο είναι το πολύ υψηλό επίπεδο της ομάδας μας προτάσσεται ένας και μόνο λόγος που κατα τη γνώμη μας συνοψίζει τα πάντα: "η αγάπη μας για τα φωτοβολταϊκά!", η οποία εξασφαλίζει:

Διαρκή Επίβλεψη ΚΑΘΕ Έργου από τον γεν. Δ/ντη κ. Μιχάλη Πέτσιο

Το βασικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της MP-Energy είναι η εμπειρία των στελεχών της. Διαφοροποιούμαστε από τον ανταγωνισμό όχι μόνο προσφέροντας εγκατάσταση των προϊόντων που προτείνουμε αλλά εγγυώμαστε τη διαρκή παρουσία και ουσιαστική ΕΠΙΒΛΕΨΗ καθ'όλη τη διάρκεια ΌΛΩΝ των έργων μας του πολύπειρου σε φωτοβολταϊκά γενικού Διευθυντή και ιδιοκτήτη της MP-Energy κ. Μιχαήλ Ν. Πέτσιο Διπλ. Ηλεκτρολόγου Μηχανικού ΕΜΠ, Διδάκτορα ΕΜΠ.

Ποιότητα - Ταχύτητα - Κόστος

Σίγουρα θα έχετε κάπου διαβάσει για το τρίγωνο ποιότητας-ταχύτητας-κόστους. Η θεωρία λέει ότι δεν μπορεί κανένα έργο-υπηρεσία-προϊόν να είναι ταυτόχρονα και ποιοτικό και γρήγορο και οικονομικό. Είτε θα είναι γρήγορο και ποιοτικό αλλά ακριβό, είτε γρήγορο και φθηνό αλλά όχι ποιοτικό, είτε ποιοτικό και φθηνό αλλά όχι γρήγορο.

Από την αρχή της ίδρυσης της MP-Energy ο πρωταρχικός και συνειδητός στόχος μας ήταν η ισορροπία στο κέντρο του τριγώνου ποιότητας-ταχύτητας-κόστους. Αναφέρουμε μικρές λεπτομέρειες σχετικά με την παραπάνω αναφορά.

  • Από τη στιγμή που θα καλέσετε ή θα στείλετε e-mail φροντίζουμε σε 4-6 ώρες να έχετε εμπεριστατωμένη μελέτη και προσφορά. Επιπλέον, από την ημέρα της παραγγελίας έχετε το φωτοβολταϊκό σας εγκατεστημένο εντός μίας εβδομάδας.
  • Οι τιμές μας προσπαθήσαμε να είναι χαμηλότερες από τις χαμηλότερες που μπορείτε να βρείτε σε e-shops ΜΕ Εγκατάσταση.
  • Τέλος όσον αφορά την ποιότητα, την ικανοποίηση του πελάτη και την εξυπηρέτηση πρίν και μετά το έργο απλά μπορείτε να ζητήσετε τη γνώμη ενός πελάτη μας (Μαρτυρίες Πελατών) ή να πλοηγηθείτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που μας σχολιάζουν και μας αξιολογούν καθημερινά δεκάδες πελάτες μας. Συνοπτικά αναφέρουμε μικρές λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά στην ποιότητα (επίβλεψη μηχανικού σε όλο το έργο, επώνυμα Ευρωπαϊκά-Αμερικάνικα-Γιαπωνέζικα υλικά, inox μικροϋλικά, βάσεις αλουμινίου, ασφάλειες μπαταριών κτλ.).

Λύσεις φτιαγμένες στα μέτρα σας

Αν και αρκετά κτίρια παρουσιάζουν ομοιότητες, κάθε σπίτι έχει τα δικά του χαρακτηριστικά. Ο τύπος των ηλιακών πλαισίων λέει πολλά για τους ανθρώπους που ζουν ή εργάζονται μέσα στο κτίριο. Με αυτή τη φιλοσοφία λειτουργούμε κατά την εγκατάσταση του φωτοβολταικού σας συστήματος. Βασικό μας χαρακτηριστικό είναι ότι επενδύουμε στη συζήτηση με τον πελάτη και πάντα βρίσκουμε τη λύση που ταιριάζει στο κτίριο και στις απαιτήσεις του πελάτη.

Κάθε κτίριο έχει διαφορετικές σκιάσεις, διαφορετικούς προσανατολισμούς, διαφορετικές ανάγκες στήριξης, στεγάνωσης ή μόνωσης. Λαμβάνοντας όλα τα παραπανω κριτήρια υπόψη μας σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε τη βέλτιστη ποιοτικά λύση για την περίπτωσή σας.

Μηχανικούς με υψηλά προσόντα

Το υψηλό επίπεδο των μηχανικών μας εξασφαλίζει την αναλυτική και εμπεριστατωμένη μελέτη του χώρου σας, ώστε το φωτοβολταικό σας σύστημα να έχει τη μέγιστη απόδοση (εκπονείται ειδική μελέτη σκιάσεων, προσανατολισμών και κλίσεων), στα 25 χρόνια λειτουργίας του, σε αρμονία με τον περιβάλλοντα χώρο και με ασφάλεια.

Πρέπει να τονιστεί ότι πολλές φορές βγαίνει το εσφαλμένο συμπέρασμα ότι κάθε στέγη ή ταράτσα είναι ίδια. Στην πράξη κάθε περίπτωση έχει τις δικές της ιδιορρυθμίες κατά την ενσωμάτωση του φωτοβολταικού συστήματος στο κτίριο, γι’ αυτό απαιτείται κάποιος με εμπειρία και επιστημονική μεθοδικότητα να την αντιμετωπίσει. Η έμφαση που δίνουμε σε αυτές τις «μικρές λεπτομέρειες» είναι που δικαιολογεί την υπεροχή μας.

Η τεχνογνωσία, η διαρκής ενημέρωση, η μεγάλη εμπειρία αλλά πάνω από όλα η αγάπη για τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας που μας χαρακτηρίζει εγγυώνται την καλύτερη σχεδίαση και κατασκευή του συστήματός σας.

Ομάδα εγκατάστασης με εμπειρία

Η ομάδα εγκατάστασης που θα υλοποιήσει το φωτοβολταικό σας σύστημα καθοδηγείται πάντα από έμπειρο διπλωματούχο μηχανικό ΕΜΠ που θα είναι κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης παρών, ώστε να επιβλέψει όλες τις φάσεις κατασκευής και να σας διευκρινίσει κάθε βήμα της διαδικασίας. Ο κ. Πέτσιος εγγυάται προσωπικά τη συνεχή του παρουσία και επίβλεψη σε όλα τα έργα που αναλαμβάνει.

Επίσης, τα μέλη της ομάδας μας έχουν μεγάλη εμπειρία με εξειδίκευση στην ενσωμάτωση των φωτοβολταικών πλαισίων σε στέγες και ταράτσες με το λιγότερο παρεμβατικό τρόπο. Το συνεργείο μας αποτελείται από ηλεκτρολόγους μηχανικούς, ηλεκτροτεχνίτες και στεγάδες οι οποίοι έχουν κατασκευάσει δεκάδες έργα υπό την επίβλεψή μας.

After Sales 24h/24h 7d/7d

Σας προσφέρουμε μετά το πέρας της εγκατάστασής σας 24ωρη τηλεφωνική και όχι μόνο εξυπηρέτηση 7 μέρες την εβδομάδα. Καλέστε μας για να δοκιμάσετε την ετοιμότητά μας!

Υψηλή ποιότητα υλικών

Προκειμένου η υψηλή μας ποιότητα στη μελέτη και την εγκατάσταση να συμβαδίζει με την ποιότητα των υλικών, βασικός μας στόχος είναι να προσφέρουμε προσιτές τιμές με τον καλύτερο εξοπλισμό της αγοράς. Τα πλαίσια και οι αντιστροφείς που προτείνουμε στις προσφορές μας κατασκευάζονται από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές παγκοσμίως, εγκαθίστανται εδώ και πολλές δεκαετίες σε μεγάλα έργα σε όλο τον κόσμο, η εταιρεία μας τα επιλέγει και τα εμπιστεύεται εδώ και πολλά χρόνια και εν γένει προέρχονται πάντα από χώρες (Γερμανία, Ιαπωνία) και εταιρείες (SolarWorld, SolarWatt, Aleo, Sanyo, SMA, SolarEdge, Victron, Outback, BAE, Rolls, Sunlight κα.) που είναι σε θέση να δώσουν ξεκάθαρες εγγυήσεις λόγω της μακρόχρονης παρουσίας τους στην αγορά.

Επίσης, λόγω της έμφασης που δίνουμε στη λεπτομέρεια, πάντα οι λύσεις μας συνοδεύονται από υλικά στήριξης υψηλών προδιαγραφών (προφίλ αλουμίνιου, ανοξείδωτες συνδέσεις, κλπ) που εξασφαλίζουν την μακροχρόνη και απρόσκοπτη λειτουργία του συστήματος σας. Σε αντίθεση με τον ανταγωνισμό ποτέ δεν κάνουμε εκπτώσεις εις βάρος της ποιότητας.

Σας Σεβόμαστε και σας Εμπιστευόμαστε

Σεβόμαστε τα χρήματά σας σε αυτή τη δύσκολη περίοδο για τη χώρα μας και όπως μας εμπιστευτήκατε σας εμπιστευόμαστε.

Στηρίζουμε την Ελληνική οικονομία

Προσφέρουμε εργασία σε Έλληνες μηχανικούς και τεχνικούς και πληρώνουμε το ΙΚΑ και το ΤΣΜΕΔΕ τους (ασφαλιστική ενημερότητα στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου).

Η εταιρεία έχει πραγματική επαγγελματική έδρα στο κέντρο της Αθήνας και επαγγελματικές αποθήκες στο Χολαργό. Διαθέτουμε Ελληνικό ΑΦΜ και φορολογούμαστε 100% στην Ελλάδα (φορολογική ενημερότητα διαθέσιμη σε κάθε ενδιαφερόμενο).

Κάθε έργο τιμολογείται από την MP-Energy η οποία αναλαμβάνει και την νομική ευθύνη της Εγκατάστασης και όχι από "συνεργάτες" που δεν έχετε ποτέ σας γνωρίσει διαχέοντας κάθε πιθανή ευθύνη!

Ευχαριστημένους πελάτες

Η μεγαλύτερη ικανοποίηση που αντλούμε είναι οι ευχαριστημένοι πελάτες μας, οι οποίοι δεν είναι απλά ικανοποιημένοι με την απόδοση του συστήματος τους, αλλά και περήφανοι που ήταν σε θέση να συμβάλλουν στη βελτίωση του μέλλοντος των παιδιών τους. Μερικές χαρακτηριστικές περιπτώσεις μπορείτε να δείτε στη σελίδα μαρτυριών πελατών μας.