Καλέστε μας 210 3217895 για δωρεάν μελέτη & προσφορά

Χρηματοδότηση

Χρηματοδότηση για φωτοβολταϊκάΣτην περίπτωση που το ακίνητό σας συνδυάζει όλα τα θετικά χαρακτηριστικά, ώστε να εγκατασταθεί σε αυτό ένα πλήρως αποδοτικό φωτοβολταικό σύστημα, και δεν έχετε το κεφάλαιο να επενδύσετε σε αυτό, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία με χρηματοδότηση. Μπορείτε να επιλέξετε είτε την κάλυψη ενός ποσοστού, είτε 100% χρηματοδότηση της επένδυσης.

Απαραίτητη προϋπόθεση για αυτό είναι να υπάρχει η δυνατότητα δανεισμού, δηλαδή να πληρούνται οι απαιτήσεις της τράπεζας. Πρέπει να τονίσουμε ότι τα χαρακτηριστικά διαφοροποιούνται ανάλογα με την τράπεζα και τη σχέση που έχετε με αυτή, επομένως τα παρακάτω είναι ενδεικτικά.

Τα ελάχιστα χαρακτηριστικά προκειμένου να είναι δυνατή η χρηματοδότηση του φωτοβολταικού στη στέγη ή την ταράτσα σας είναι:

  • Εισόδημα τουλάχιστον 12.000 ευρώ
  • Να μην έχετε άλλο δάνειο στο όνομά σας (σε περίπτωση ύπαρξης δανείου απευθυνθείτε στην τράπεζά που έχει εκδώσει το δάνειο, για να διευκρινίσετε αν είναι εφικτό)

Η εταιρεία μας μπορεί να σας συμβουλέψει με πιο τρόπο δανειοδότησης να κινηθείτε, ανάλογα με την απόδοση που αναμένεται να έχει το φωτοβολταικό σας ύστερα από οικονομοτεχνική μελέτη, καθώς και να σας υποστηρίξει στη διαδικασία για την έκδοση του δανείου σας.

Περισσότερες πληροφορίες για Χρηματοδότηση

Καλέστε μας στο 210 3217895 ώστε να σας αποδείξουμε ότι υπάρχουν άλλοι 100 λόγοι για να μας επιλέξετε.