Καλέστε μας 210 3217895 για δωρεάν μελέτη & προσφορά

Υλικά

Η "ΜΠ Energy Solutions" προτείνει ποιοτικά υλικά τα οποία είναι σε θέση να υποστηρίξουν τις εγγυήσεις τους, ώστε να είστε σίγουρος ότι έχετε κάνει την καλύτερη επιλογή για την 25ετή επένδυσή σας. Η εταιρεία μας επιλέγει πάντα εξοπλισμό από αξιόπιστες χώρες (Γερμανία, Ιαπωνία, Αμερική) και εταιρείες (Sharp, Hanwha Qcells, Aleo, Sanyo, SMA, SolarEdge, ABB, Fronius), οι οποίες εδώ και δεκαετίες κατασκευάζουν φωτοβολταϊκά πλαίσια, αντιστροφείς κτλ. σε παγκόσμιο επίπεδο.

Φωτοβολταικά πάνελ

Τα φωτοβολταικά πάνελ που θα μπορούσατε να επιλέξετε για το φωτοβολταικό σας σύστημα είναι από τα κλασσικά μονοκρυσταλλικά ή πολυκρυσταλλικά πλαίσια μέχρι υβριδικά πλαίσια πολύ υψηλών επιδόσεων.

Είμαστε σε θέση να σας προτείνουμε κάποιους συγκεκριμένους τύπους φωτοβολταικών πλαισίων, ανάλογα με τις ανάγκες τις δικές σας (κόστος, απόδοση επένδυσης, εγγυήσεις) ή του κτιρίου σας (σκιάσεις, προσανατολισμοί, κλίσεις), ή ακόμα και να αναζητήσουμε κάτι εξειδικευμένο που ψάχνετε.

 

 

Δείτε Περισσότερα

Αντιστροφείς για Διασυνδεδεμένα

Οι αντιστροφείς που χρησιμοποιούμε διαφέρουν ανάλογα με τις απαιτήσεις του κάθε συστήματος (σκιάσεις, προσανατολισμοί, κλίσεις κτιρίου). Η επιλογή του αντιστροφέα είναι πολύ κρίσιμη για την απόδοση του φωτοβολταικού συστήματος και πρέπει να προσδιορίζεται ύστερα από εμπεριστατωμένη μελέτη σκίασης της εγκατάστασης.

 

Δείτε Περισσότερα

 

Σύστημα Στήριξης

Πολύ σημαντικό θέμα για την εξασφάλιση της επένδυσης σας είναι το σύστημα στήριξης που θα χρησιμοποιηθεί. Η εταιρεία μας χρησιμοποιεί προφίλ αλουμινίου με ανοξείδωτες συνδέσεις ώστε οι μετεωρολογικές συνθήκες (άνεμος, υγρασία, θερμοκρασία) να εξασφαλίσουν την απρόσκοπτη λειτουργία του φωτοβολταικού σας συστήματος.

Πολύ σημαντικό ρόλο παίζουν επίσης οι βάσεις στήριξης στον αισθητικό τομέα. Σε συνεργασία με τον ενδιαφερόμενο η εταιρεία μας επιλέγει την αισθητικά βέλτιστη μέθοδο στήριξης του φωτοβολταϊκού σας.

Επίσης, κατά την τοποθέτηση του φωτοβολταικού σας συστήματος στην ταράτσα (λινκ - εγκατασταση) χρησιμοποιούμε πάντα το πολύ υψηλών προδιαγραφών χημικό αγκύριο (Hilti), και όχι άλλου φτηνότερου τύπου αγκύρια, ώστε να εξασφαλίσουμε τη σωστή και ασφαλή στερέωση στην πλάκα, εγγυημένα για τις υψηλότερες ανεμοπιέσεις.

Αντίστοιχα η στήριξη ενός φωτοβολταϊκού σε στέγη γίνεται με ειδικού τύπου ανοξείδωτα αγκύρια τα οποία βιδώνονται στο σκελετό της στέγης και στη συνέχεια επανατοποθετούνται τα κεραμίδια χωρίς την παραμικρή παρέμβαση στη στεγανότητα της στέγης.

Το θέμα της στήριξης αποτελεί άλλη μίας μορφής έκπτωσης στην ποιότητα που η υψηλού επιπέδου ομάδα μας δεν είναι σε θέση να δεχθεί.

Δείτε Περισσότερα

Καλέστε μας στο 210 3217895 ώστε να σας αποδείξουμε ότι υπάρχουν άλλοι 100 λόγοι για να μας επιλέξετε.