Καλέστε μας 210 3217895 για δωρεάν μελέτη & προσφορά

Αντιστροφείς για Διασυνδεδεμένα

Η "ΜΠ Energy Solutions" είναι σε θέση να σας προτείνει τον κατάλληλο αντιστροφέα για κάθε περίπτωση. Πάντα ο αντιστροφέας πρέπει να επιλέγεται σε συνδυασμό με τη χωροθέτηση, ώστε να εξασφαλίζεται ότι τα φωτοβολταικά σας πλαίσια αποδίδουν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους.  

SMA

Η SMA είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα των αντιστροφέων για ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Οι αντιστροφείς του γερμανικού κολοσσού SMA χρησιμοποιούνται σε ένα ευρύ φάσμα έργων, από οικιακά συστήματα μέχρι πάρκα. Τα προϊόντα της είναι ευρέως αναγνωρισμένα για την ποιότητά τους και την αξιοπιστίας τους.

Fronius

Η Fronius είναι μία από τις πιο γνωστές και αξιόπιστες εταιρείες στον τομέα των αντιστροφέων. Κατασκευάζονται εξ ολοκλήρου στη Γερμανία και πέρα από την οικονομική τους τιμή προσφέρουν μοναδικά χαρακτηριστικά. Συντελεστές απόδοσης πάνω από 98%, εγγύηση 5 ετών και standard διασύνδεση στο διαδίκτυο είναι μερικά από αυτά.

SolarEdge

Η SolarEdge παρέχει μία πρωτοποριακή τεχνολογία συλλογής της ηλιακής ενέργειας. Η τεχνολογική λύση που προτείνει παρέχει τη μεγιστοποίηση της παραγόμενης ενέργειας σε οικιακά φωτοβολταϊκά συστήματα βελτιστοποιώντας την απόδοση κάθε πλαισίου. Ο κατανεμημένος τρόπος λειτουργίας του αντιστροφέα δίνει τη δυνατότητα να εγκατασταθεί ένα πλήρως αποδοτικό σύστημα σε περιπτώσεις που δεν θα ήταν εφικτό με την κλασσική τεχνολογία των αντιστροφέων λόγω σκιάσεων. Ανταγωνιστικό της πλεονέκτημα είναι ότι η εταιρεία παρέχει εγγυήσεις πολύ υψηλών προδιαγραφών.

Kostal

Ανερχόμενη Γερμανική εταιρεία με πολύ καλούς αντιστροφείς σε εξαιρετικές τιμές και διαρκή παρουσία στην Ελλάδα. Πρωτοποριακά μηχανήματα με δυνατότητα διαχείρισης μπαταριών από διασυνδεδεμένο σύστημα (Plenticore).

ABB

Εξαιρετική επιλογή για αντιστροφείς διασυνδεδεμένων φωτοβολταϊκών και φωτοβολταϊκών συμψηφισμού net metering είναι οι ΑΒΒ αντιστροφείς με μεγάλη γκάμα από μικρούς μονοφασικούς μέχρι αντιστροφείς για μεγάλα έργα με εκτεταμένες εγγυήσεις.

 

Περισσότερες πληροφορίες για Αντιστροφείς για Διασυνδεδεμένα

Καλέστε μας στο 210 3217895 ώστε να σας αποδείξουμε ότι υπάρχουν άλλοι 100 λόγοι για να μας επιλέξετε.