Καλέστε μας 210 3217895 για δωρεάν μελέτη & προσφορά

Φωτοβολταϊκά πανελ


Η "ΜΠ Energy Solutions" προτείνει φωτοβολταικα πανελ υψηλών επιδόσεων και ασυναγώνιστης ποιότητας. Ως ανεξάρτητοι εγκαταστάτες είμαστε σε θέση να σας δώσουμε αμερόληπτα συμβουλές για τα φωτοβολταικά πανελ που πρέπει να επιλέξετε ανάλογα με τις συνθήκες. 

Έχοντας εγκαταστήσει εκατοντάδες αυτόνομα φωτοβολταϊκά και διασυνδεδεμένα έργα με εκατομμύρια φωτοβολταικά πάνελ προτείνουμε τις πιο αξιόπιστες εταιρείς του χώρου με τις μεγαλύτερες αποδόσεις, την πιο σταθερή μακροχρόνια πορεία και τα πιο αξιόπιστα φωτοβολταικα πανελ παγκοσμίως.

Sharp

Τα φωτοβολταικά πάνελ Sharp, είναι από τα πιο αξιόπιστα φωτοβολταϊκά πλαίσια της αγοράς με εξαιρετικές επιδόσεις και αξιοπιστία. Η Sharp είναι η πρώτη παγκοσμίως εταιρεία που εδώ και 60 χρόνια κατασκεύασε εμπορικό φωτοβολταϊκό πάνελ. Αυτό κάνει τις εγγυήσεις της να έχουν βαρύτητα και την αξιοπιστία των πλαισίων της ασυναγώνιστη. Xαμηλός θερμοκρασιακός συντελεστής και εξαιρετική ποιότητα κελιών ανάμεσα στα δεκάδες πλεονεκτήματα.


Panasonic

 

Τα ιαπωνικά φωτοβολταικά πάνελ Panasonic (Sanyo), υβριδικής τεχνολογίας (ΗΙΤ), αποτελούν μία από τις πιο αξιόπιστες επιλογές και καλούνται να δώσουν λύση σε περιπτώσεις με περιορισμένο χώρο εγκατάστασης. Η πολύ υψηλή τους απόδοση δίνει τη δυνατότητα εγκατάστασης συστήματος υψηλότερης ισχύος σε σχέση με την κλασσική τεχνολογία, το οποίο επιπλέον παράγει περισσότερη ηλεκτρική ενέργεια. Επιπλέον, ο εξαιρετικά χαμηλός θερμοκρασιακός συντελεστή ισχύος που έχουν, εξασφαλίζει ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις σε περιοχές με υψηλές θερμοκρασίες.

Sunpower

Τα Sunpower συγκεταλέγονται στα πιο αποδοτικά φωτοβολταικα πάνελ παγκοσμίως. Η Αμερικάνικη Sunpower είναι από τις λίγες εταιρείς που υπόσχονται 25 χρόνια εγγύηση προϊόντος και έχουν πάνελ 400Watts στις κλασσικές διαστάσεις.

Aleo

Υψηλών προδιαγραφών φωτοβολταικα πάνελ με την εγγύηση της πασίγνωστης γερμανικής εταιρείας Aleo. Στη χώρα μας καταλήγουν πολλοί ιδιώτες στην επιλογή αυτών των πλαισίων λόγω της αξιοπιστίας και του ονόματος της κατασκευάστριας εταιρείας.

Q-Cells - Hanwha

Νο1 φωτοβολταϊκά πάνελ παγκοσμίως η Qcells. Χαμηλός θερμοκρασιακός συντελεστής. Η μεγαλύτερη απόδοση σε συννεφιά. Οι καλύτερες εγγυήσεις. Εξαιρετικής ποιότητας φωτοβολταϊκό πάνελ Γερμανικής σχεδίασης, υψηλής αξιοπιστίας και αποδοτικότητας. Ετοιμοπαράδοτα από την MP-Energy.

 

Δείτε προσφορές για αυτόνομα φωτοβολταικα πακέτα.

και για net metering:

Περισσότερες πληροφορίες για Φωτοβολταϊκά πανελ

Καλέστε μας στο 210 3217895 ώστε να σας αποδείξουμε ότι υπάρχουν άλλοι 100 λόγοι για να μας επιλέξετε.