Καλέστε μας 210 3217895 για δωρεάν μελέτη & προσφορά

Πλαίσια Solar Frontier

Solar FrontierΨάχνοντας το ποιοτικότερο και το αποδοτικότερο φωτοβολταϊκό πλαίσιο παγκοσμίως πολλοί θα καταλήξουν στα 100% Γιαπωνέικα Solar Frontier υβριδικής τεχνολογίας CIS. Πρίν κάποια χρόνια ήταν ο στόχος κάθε εργαστηρίου, της κάθε εταιρίας πλαισίων, να κατασκευαστεί ένα πλαίσιο με τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, της τεχνολογίας CIS κοντά στα οικονομικά δεδομένα των υπολοίπων πλαισίων.

Τα πλαίσια Solar Frontier κατασκευάζονται 100% στην Ιαπωνία. Εισάγονται από την εταιρεία μας και διανέμονται στην Ελλάδα στις καλύτερες δυνατές τιμές.

Η τεχνολογία CIS που υιοθετούν προσφέρει:

1. Υψηλή απόδοση σε συννεφιά, σκιά, νωρίς το πρωί και αργά το απόγευμα (πολύ σημαντικό για οικιακά φωτοβολταϊκά συστήματα και αυτόνομα φωτοβολταϊκά) όταν όλα τα υπόλοιπα πλαίσια δίνουν 0 Amperes. Απορροφώντας πολύ ευρύτερο φάσμα της ηλιακής ακτινοβολίας αποδίδουν ακόμη και 20-25% περισσότερο από τα πολυκρυσταλλικά πλαίσια σε δύσκολες συνθήκες.

CIS

2. Χαμηλός θερμοκρασιακός συντελεστής (-0.31%/οC) και υψηλότερη απόδοση από άλλα πλαίσια όσο αυξάνεται η θερμοκρασία (πολύ σημαντικό στην Ελλάδα)

3. Αύξηση 10% της ισχύος τους μετά την έκθεση στον ήλιο (light soaking effect)

4. Εξαιρετικό αισθητικό αποτέλεσμα (μαύρο πλαίσιο αλουμινίου και μαύρο εσωτερικό)

5. Εγγύηση απόδοσης 20 ετών

φυλλο δεδομενων Solar Frontier 1

φυλλο δεδομενων Solar Frontier 2

φυλλο δεδομενων Solar Frontier 3

φυλλο δεδομενων Solar Frontier 4

φυλλο δεδομενων Solar Frontier 5

Περισσότερες πληροφορίες για Πλαίσια Solar Frontier

Καλέστε μας στο 210 3217895 ώστε να σας αποδείξουμε ότι υπάρχουν άλλοι 100 λόγοι για να μας επιλέξετε.