Καλέστε μας 210 3217895 για δωρεάν μελέτη & προσφορά

Επιδότηση για αυτόνομα φωτοβολταϊκά σε μετακινούμενους κτηνοτρόφους

Οι έως τώρα επιδοτήσεις για αγροτικές εκμεταλλεύσεις και κτηνοτρόφους άφηναν εκτός τις πρόχειρες σταβλικές εγκαταστάσεις και τους μετακινούμενους κτηνοτρόφους.

Τα αυτόνομα φωτοβολταϊκά για στάβλους βοηθάνε ιδιαίτερα αυτή την επαγγελματική ομάδα που συνήθως έχει εγκαταστάσεις αρκετά μακριά από το Δημόσιο Δίκτυο.

Δείτε όλες τις νέες προσφορές μας για αυτόνομα φωτοβολταϊκά συστήματα με έκπτωση έως -49%!

Οι ζητήσεις που είχαμε για αυτές τις περιπτώσεις στην MP-Energy ήταν δεκάδες.

Με απόφαση που υπέγραψε ο Υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Στάθης Γιαννακίδης, ανταποκρινόμενος στο από 26.10.2018 αίτημα της Περιφέρειας Ηπείρου, ενέκρινε την ένταξη στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων 2018 (ΣΑΕΠ -030) του έργου: «Κατασκευή πρόχειρων σταβλικών εγκαταστάσεων και φωτοβολταϊκών συστημάτων για τις ανάγκες των μετακινούμενων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Ηπείρου», με προϋπολογισμό 4.500.000 ευρώ. 

Η εγκατάσταση αυτόνομων φωτοβολταϊκών συστημάτων θα λύσει το πρόβλημα της ενεργειακής αυτονομίας των μετακινούμενων κτηνοτρόφων σε απομακρυσμένες από το δίκτυο ορεινές περιοχές δίνοντας τους τη δυνατότητα για τροφοδότηση των φορτίων τους – αρμεκτικά μηχανήματα, παγολεκάνες, κλπ – αλλά και ποιοτική αναβάθμιση της καθημερινότητας της ζωής τους κατά την πολύμηνη εργασία τους σε δύσβατες περιοχές.

Τα αυτόνομα φωτοβολταϊκά συστήματα παράγουν αξιόπιστα και ποιοτικά ηλεκτρικό ρεύμα με τη βοήθεια του ήλιου και μόνο. Όταν δεν υπάρχει επαρκής ηλιοφάνεια ο κτηνοτρόφος μπορεί να τροφοδοτηθεί από τις μπαταρίες που πάντα περιλαμβάνονται σε ένα αυτόνομο φωτοβολταϊκό σύστημα.

Συνήθως ένα αυτόνομο φωτοβολταϊκό για κτηνοτρόφο καλείται να τροφοδοτήσει φωτισμό, κάποιο ψυγείο ή παγολεκάνη, αρμεκτικό μηχάνημα κοκ.

Η MP-Energy είναι απόλυτα εξειδικευμένη εταιρεία στις εγκαταστάσεις αυτόνομων φωτοβολταϊκών. Καλέστε μας στο 2103217895 και ένας έμπειρος μηχανικός σε αυτόνομα φωτοβολταϊκά θα σας βοηθήσει άμεσα.