Καλέστε μας 210 3217895 για δωρεάν μελέτη & προσφορά

Αυτόνομα Φωτοβολταικα Ηλεκτροπαραγωγής

05-Απρ-2014

Δείτε τι νέες προσφορές της ΜΠ Energy Solutions για αυτονομα φωτοβολταικα. Με δικές μας εισαγωγές και μεγάλο stock πετύχαμε για εσάς τις καλύτερες τιμές της αγοράς για τα ποιοτικότερα προϊόντα. 

Στη σελίδα των προσφορών για αυτόνομα φωτοβολταϊκά συστήματα μπορείτε να δείτε τιμές για έτοιμα πακέτα τα οποία αποτελούν "best sellers". Συνίσταται όμως η επικοινωνία μαζί μας ώστε να διαμορφώσουμε μαζί το αυτόνομο σύστημα ηλεκτροδότησης το οποίο ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας.

Υπενθυμίζουμε ότι πρίν προβείτε στην αγορά ενός αυτόνομου φωτοβολταϊκού συστήματος να έχετε καταλήξει στις συσκευές που θέλετε να λειτουργείτε και για πόσες ώρες. Επίσης είναι κρίσιμο να γνωρίζετε τις απαιτούμενες ώρες αυτονομίας ρεύματος σε περίπτωση μή ηλιοφάνιας.

Τα αυτονομα φωτοβολταικα συστηματα είναι αξιόπιστα και οικονομικά παρέχοντας αδιαλείπτως ρεύμα από τον ήλιο παντού χωρίς τη ΔΕΗ, αρκεί να επιλέξετε το σωστό συνδυασμό επιμέρους υλικών.

Συνοπτικά αναφέρουμε ότι απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή στην ισχύ και την ποιότητα των φωτοβολταϊκών πλαισίων, το ρυθμιστή φόρτισης (πρέπει να είναι MPPT και όχι PWM), στην καθαρότητα ημιτόνου και την αξιοπιστία του αντιστροφέα αλλά κυρίως στην ποιότητα των συσσωρευτών (κύκλοι λειτουργίας).

Το πιο σημαντικό σημείο όμως που πρέπει να προσέξετε επιλέγοντας ένα αυτόνομο φωτοβολταϊκό είναι η εταιρεία με την οποία θα συνεργαστείτε και ο μηχανικός που θα σχεδιάσει το σύστημα και θα επιλέξει τα υλικά.

Η ΜΠ Energy Solutions έχοντας κατασκευάσει δεκάδες αυτονομα φωτοβολταικα είναι σε θέση να σας προτείνει τις βέλτιστες λύσεις που θα καλύψουν τις ανάγκες σας.