Καλέστε μας 210 3217895 για δωρεάν μελέτη & προσφορά

Το απομακρυσμένο net metering (virtual) είναι εδώ...

21-Οκτ-2016

Το απομακρυσμένο ή virtual net metering είναι πλέον πολύ κοντά στην πλήρη εφαρμογή του.

Μόλις χθές 20 Οκτώβρη βγήκε σε δημόσια διαβούλευση η Υπουργική απόφαση σύμφωνα με την οποία Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου ή Ιδιωτικού Δικαίου που έχουν κοινωφελείς σκοπούς, καθώς και κατ' επάγγελμα αγρότες μπορούν να εγκαταστήσουν ένα φωτοβολταϊκό αυτοπαραγωγής net metering σε χώρο απομακρυσμένο από τον χώρο εγκατάστασής του.

Το virtual net metering εδώ και αρκετά χρόνια εφαρμόζεται σε αρκετές χώρες με απόλυτη επιτυχία καθώς δεν είναι λίγες οι κατοικίες ή οι επιχειρήσεις που δεν έχουν το απαιτούμενο εμβαδό στέγης-ταράτσας για την εγκατάσταση ενός φωτοβολταϊκού net metering. 

Ειδικά για την μέση Ελληνική οικογένεια η οποία κατοικεί μόνιμα (όπου και καταναλώνει το μεγαλύτερο μέρος της ηλεκτρικής ενέργειας) σε διαμέρισμα πολυκατοικίας χωρίς χώρο στην ταράτσα (κάθετη δόμηση και θερμοσίφωνες), αλλά υπάρχει ένα εξοχικό ή μία κατοικία σε κάποιο χωριό με ελεύθερη στέγη ή ταράτσα, το virtual net metering θα βοηθήσει πολύ για την ελάφρυνση του οικογενειακού προϋπολογισμού.

Από την πλευρά μας περιμένουμε την επέκταση του virtual net metering πέρα από αγρότες και ΝΠΔΔ, ΝΠΙΔ με κοινωφελείς σκοπούς σε όλα τα κτίρια. Επίσης, προτείνουμε ανεπιφύλακτα την επέκταση της δυνατότητας αυτοπαραγωγής με φωτοβολταϊκά και στους ιδιοκτήτες φωτοβολταϊκών με το πρόγραμμα "φωτοβολταϊκά σε στέγες".

Η MP-Energy με την πολυετή πείρα της σε διασυνδεδεμένα οικιακά φωτοβολταϊκά σας προσφέρει τις ποιοτικότερες λύσεις για αξιόπιστα φωτοβολταϊκά net metering στις καλύτερες τιμές. Δείτε προσφορές για net metering.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 3217895 για οποιαδήποτε απορία ή πληροφορία.

virtual net metering