Καλέστε μας 210 3217895 για δωρεάν μελέτη & προσφορά

Εγκαίνια νέων αποθηκών Sunlight και έναρξη λειτουργίας εργοστασίου

19-Σεπ-2018

O ιδιοκτήτης και γενικός διευθυντής της MP-Energy δρ. Πέτσιος Μιχάλης βρέθηκε την Τετάρτη 19-9-18 στα εγκαίνια των νέων αποθηκών της Sunlight στην Κηφισιά όπου ανακοινώθηκε και η έναρξη του νέου υπερσύγχρονου εργοστασίου στην Ξάνθη μετά το ατυχές περιστατικό με την πυρκαγιά της 1ης Μαϊου.

Οι νέες αποθήκες στην Κηφισιά με την υπερπολλαπλάσια χωρητικότητα της παλαιότερης αποθήκης (Τατοϊου) εγγυώνται όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο κ. Γεωργίου (διευθυντικό στέλεχος της Sunlight) over-night παράδοση προϊόντων. Επιπλέον, τα νέα εργαστήρια στην Κηφισιά παρέχουν τη δυνατότητα ελέγχου και επιδιόρθωσης βλαβών χωρίς αποστολή στην Ξάνθη.

εγκαινια SunlightΌπως ανακοινώθηκε από τον CEO της Sunlight κ. Μπίλλη Βασίλειο, το νέο εργοστάσιο στην Ξάνθη ήδη λειτουργεί παράγοντας τα πρώτα νέα στοιχεία περονοφόρων και σύντομα θα διαθέσει στην Ελληνική αγορά μπαταρίες για φωτοβολταϊκά όπως sOpzs, sOpzv, Opzs και Opzv. Η ικανότητα παραγωγής του νέου εργοστασίου θα είναι υπερπολλαπλάσια του παλιού ενώ τα νέα μηχανήματα πρόκειται να δώσουν περαιτέρω ώθηση στην ποιότητα των μπαταριών που παράγει η Ελληνική αυτή εταιρεία παγκόσμιου βεληνεκούς και φήμης.

Να τονίσουμε στο σημείο αυτό ότι η Sunlight αποτελεί αμιγώς Ελληνική εταιρεία η οποία προμηθεύει μπαταρίες σε όλο τον κόσμο κατατασσόμενη κάθε χρονιά στις μεγαλύτερες βιομηχανίες παραγωγής μπαταριών παγκοσμίως. Η πυρκαγιά της 1η Μαιου 2018 και η μεγάλη καταστροφή που επέφερε δεν αποτέλεσαν εμπόδιο στους στόχους και τις βλέψεις της διοίκησης για συνέχιση της ανοδικής πορείας των τελευταίων ετών.

Η MP-Energy διαθέτει συσσωρευτές Sunlight για αυτόνομα φωτοβολταϊκά. Καταφέραμε ακόμη και αυτή τη δύσκολη περίοδο να προμηθεύσουμε τους πελάτες μας με τα αξιόπιστα προϊόντα της Sunlight. Σε λιγότερο από 1 μήνα θα έχουμε τις νέες μπαταρίες ετοιμοπαράδοτες και σε πολύ καλές τιμές.