Καλέστε μας 210 3217895 για δωρεάν μελέτη & προσφορά

Οικιακά φωτοβολταϊκά συστήματα

Τα οικιακά φωτοβολταικα στην Ελλάδα της κρίσης αποτελούν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων για τα νοικοκυριά.

Μία κατοικία στην Ελλάδα τοποθετώντας ένα οικιακό φωτοβολταικό έχει 3 τρόπους να εκμεταλευτεί την ηλιακή ενέργεια και να εξοικονομήσει χρήματα ενώ ταυτόχρονα προστατεύει το περιβάλλον:

  • Οικιακό Αυτόνομο Φωτοβολταϊκό Σύστημα. Μέρος ή όλο το ηλεκτρικό φορτίο ανατίθεται σε συστοιχία συσσωρευτών οι οποίοι φορτίζονται με τη βοήθεια φωτοβολταικών. Η όλη διαδικασία ελέγχεται από τον ρυθμιστή φόρτισης ενώ η μετατροπή ρεύματος από συνεχές σε εναλλασσόμενο γίνεται με τη βοήθεια κατάλληλου αντιστροφέα (off-grid). Δύναται να συνυπάρχει με ρεύμα από το δίκτυο (ΔΕΗ), ανεμογεννήτρια ή/και γεννήτρια υγρών καυσίμων (Η/Ζ).
  • Οικιακό Διασυνδεδεμένο Φωτοβολταικό. Φωτοβολταικό σε στέγη σπιτιού το οποίο ολόκληρει την ενέργεια που παράγει την εγχέει στο δημόσιο δίκτυο (ΔΕΗ) έναντι αποζημίωσης. Όταν υπάρχει διακοπή ρεύματος το σύστημα αυτομάτως παύει τη λειτουργία του. Είναι σύστημα λογιστικού συμψηφισμού σε €.
  • Οικιακό Φωτοβολταϊκό Σύστημα Αυτοπαραγωγής Ενέργειας. Σύστημα συμψηφισμού ενέργειας σε kWh (net metering, net billing). Η ενέργεια που παράγεται από το φωτοβολταικό (ή ανεμογεννήτρια) συμψηφίζεται με την ενέργεια που καταναλώνεται από τον χρήστη (αυτοπαραγωγή). Η ενέργεια που περισσεύει ανα περίοδο συμψηφισμού εγχέεται δωρεάν στο δίκτυο. Όταν υπάρχει διακοπή σταματάει η λειτουργία.
Τα οικιακα φωτοβολταικα στην Ελλάδα είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία στην Ελλάδα της οικονομικής κρίσης για μείωση των δαπανών ενός νοικοκυριού ή μιας επιχείρησης.
 
 
 
Αν θέλετε να ενημερωθείτε για οικιακό φωτοβολταικό καλέστε μας στο 210 3217895.

οικιακα φωτοβολταικα

Πόσα kw χρειάζεται ένα σπίτι με φωτοβολταϊκά ;

Καλέστε μας στο 210 3217895 ώστε να σας αποδείξουμε ότι υπάρχουν άλλοι 100 λόγοι για να μας επιλέξετε.