Καλέστε μας 210 3217895 για δωρεάν μελέτη & προσφορά

Μπαταρίες λιθίου από την Sunlight

Η Ελληνική βιομηχανία μπαταριών SUNLIGHT ανακοίνωσε την εισαγωγή στην παγκόσμια αγορά της πρώτης «έξυπνης» μπαταρίας ιόντων λιθίου για ηλεκτρικά βιομηχανικά οχήματα (eIVs). Με την αδιαμφισβήτητη εμπειρία στις μπαταρίες μολύβδου-οξέως, η Li.ON FORCE έρχεται ως αποτέλεσμα πολυετούς ερευνητικού προγράμματος στον τομέα των μπαταριών ιόντων λιθίου.

Η LiON FORCE παρέχει:

  •         Υψηλή ενεργειακή πυκνότητα
  •         Μεγάλη ικανότητα αποθήκευσης ενέργειας
  •         Δυνατότητα φόρτισης σε μικρό χρόνο με μεγάλο ρεύμα
  •         Μεγάλη διάρκεια ζωής
  •         Μηδενικό κόστος συντήρησης
  •         Υψηλή απόδοση ακόμα και σε πολύ απαιτητικές εφαρμογές

Η σειρά μπαταριών λιθίου Li.ON FORCE της SUNLIGHT ενσωματώνει την παγκόσμια τεχνολογική καινοτομία GLocal που περιλαμβάνει παρακολούθηση και αμφίδρομη επικοινωνία με το κέντρο ελέγχου της SUNLIGHT σε πραγματικό χρόνο, μέσω καινοτόμου ενεργού συστήματος διαχείρισης μπαταρίας (BMS) και Cloud δικτύωσης, συνδυάζοντας τα πλεονεκτήματα των βιομηχανικών μπαταριών λιθίου με εφαρμογές Industry 4.0, που αφορούν στη χρήση τεχνολογιών Internet of Things (ΙοΤ) στη βιομηχανία. Το σύστημα προσφέρει 17 επίπεδα ασφαλείας, εύκολη χρήση και υψηλή απόδοση καθιστώντας την Li.ON FORCE ξεχωριστή σε σχέση με τα αντίστοιχα προϊόντα στην αγορά διεθνώς.

Ήδη η SUNLIGHT κατέχει μερίδιο 10% στην παγκόσμια αγορά των ηλεκτρικών βιομηχανικών οχημάτων με τις μπαταρίες μολύβδου-οξέως. Σύμφωνα με τους εξειδικευμένους επιστήμονες της SUNLIGHT, η εισαγωγή των μπαταριών λιθίου θα αυξήσει την αξιοπιστία και τη λειτουργικότητα στον απαιτητικό βιομηχανικό τομέα, παρέχοντας μεγαλύτερη ασφάλεια, χαμηλότερα λειτουργικά κόστη, καθώς και ευκολίες στους χρήστες των περονοφόρων οχημάτων.

Δείτε περισσότερα για μπαταρίες φωτοβολταϊκών.